home-page
Deel op facebook
home-page
Deel op facebook

Waar zijn we nu mee bezig?

De bouwplannen, of hoe het er technisch gaat uitzien, zijn klaar. We weten wat we willen.  Onze jonge architect heeft op basis van alle input een mooi voorstel gedaan en de stadsdiensten werken dit nu verder en vragen een vergunning aan Deze vergunning is nodig omdat we nu immers niet zomaar alles mogen (ver)bouwen.

Ook berekenen we momenteel exact hoeveel alles exact gaat kosten. Zo weten we achteraf hoeveel we nog kunnen besteden aan bijvoorbeeld meubeltjes en inrichting.

Trouwens, hoe het jeugdhuis er van binnen gaat uitzien is nog niet bepaald! Roze, blauw, hout, ijzer, een serre of een pooltafel? Er is nog heel veel mogelijk, geef dus zeker je mening.

Volgende dingen staan wél al vast, leuk hé :)

  • In de oorspronkelijke loods B - vanaf nu loods J- bouwen we een box-in-box constructie. Deze ruimte wordt tijdens de wintermaanden lekker warm en geeft heel wat mogelijkheden voor activiteiten en ontspanning.
  • Is het mooi weer in lente en zomer? Dan zetten we de box open en integreren we de rest van de loods in het geheel. Meer ruimte, meer plezier.
  • Verenigingen en werkingen hebben nooit genoeg opslagruimte! We voorzien dus ook een aantal weldoordachte stockageruimtes.
  • Op de verdieping voorzien we aparte ruimtes die bijvoorbeeld kunnen dienen als gesprekslokaal, opnamestudio of studeerruimte.

We hebben al veel meningen en ideeën ontvangen en verwerkt. De jeugdraad werd actief betrokken en bevraagd, er werd een open jeugdraad georganiseerd voor geïnteresseerden, partners werden geconsulteerd,... maar input is er nooit genoeg.

Denk daarom met ons mee over de toekomstige invulling van Loods J. Droom je van een step-reparatieproject voor jongeren of wil je een bio-tuintje voor de Loods? Keitof! Stuur ons je ideeën en bouw samen met ons aan een levendige ontmoetingsplaats voor alle jonge ( en minder jonge) Landenaren.

Houd deze pagina in de gaten voor concrete participatiemomenten. Heb je al vragen of ideeën? Contacteer ons dan via de jeugddienst op 011 88 03 16 of jeugd@landen.be.

Deel op facebook