home-page
Deel op facebook
home-page
Deel op facebook

Van jeugdhuisdroom tot Loods J

Een mooie plek voor verschillende activiteiten en diverse partners, dat is wat we gaan realiseren.

Volgende activiteiten en werkingen zijn mogelijk:

 

 • Jeugdhuiswerking

  Een jeugdhuiswerking die op bepaalde momenten tijdens de week en het weekend jongeren de mogelijkheid geeft om activiteiten te organiseren of gewoon samen te zijn is echt nodig in Landen. Geëngageerde jongeren zullen er initiatieven nemen en zich organiseren in een gestructureerde werken. Een werking ook weer voor en door de jongeren.

 • Jeugdopbouwwerk

Onze opbouwwerkers kunnen ook gebruik maken van Loods J om samen hun jongeren allerlei leuke dingen te doen. Huiswerkklasjes, een tienerwerking of overleg met de skaters: mogelijk!

 

 • Opnamestudio

  Music Maistro. Er zijn heel wat jongeren bezig met het maken van muziek. Zij krijgen de kans om hun passie te ontwikkelen in de opnamestudio.

 

 • Gespreks-en vergaderlokalen

  Een rustig gesprek voeren of met een aantal een heus overleg plegen. Maak dan zeker gebruik van 1 van de gespreks-en vergaderlokalen.

 • Polyvalente zaal

  Naast de mooie en geïsoleerde instuifruimte zal er ook plaats zijn voor grotere activiteiten met meer volk. Denk richting een optreden, een comedy-night of een slowdanceparty.


 • Instuifruimte

Het hart van Loods J. De plek waar ideëen bedacht worden en fijne contacten gelegd worden. Een lanceerplatform voor de diverse werkingen, dit in een mooie box-in- box.Deel op facebook